fbpx
#dataempathy

Data Wisdom. Business Advantage.

Data on arvokasta vain ja vasta, kun ihmiset käyttävät sitä. Sulje liiketoiminnan ja IT:n välinen kuilu kanssamme ja muuta data oivalluksiksi, joilla on todellista liiketoiminta-arvoa.

Miksi kumppanoitua kanssamme?

 • Laita olemassa olevat datainvestoinnit tuottamaan arvoa yrityksellesi
  • Yritykset ovat investoineet miljoonia tietoteknologioihin ja tiedonkeruun mahdollistamiseen – silti olemassa olevaa dataa ei hyödynnetä liiketoiminnassa ja yrityksissä siinä mittakaavassa kuin voitaisiin. Pullonkaulana ovat usein prosessit ja yhteistyö sekä eri kompetenssit omaavien ihmisten ymmärrys toisten ajatusmallista. GOODIN auttaa kuromalla umpeen liiketoiminnan ja IT:n välistä kuilua.
 • Anna ihmisten tehdä päätöksiä tietojen perusteella.
  • Hyödynnämme muotoiluajattelua ja erilaisia ​​fasilitatiivisia oppimismenetelmiä, jotta organisaatioiden ihmiset voivat hyödyntää dataa paremmin ja tuottaa aitoa liiketaloudellista lisäarvoa.
 • Paranna yrityksesi kilpailukykyä
  • Tulevaisuus on epäselvä ja muutos on uusi vakio. Tiedon avulla voit luoda visioita muuttuvista tulevaisuudesta. Kun käytät dataa skenaariotyöhön, parannat liiketoiminnan suorituskykyä ja mahdollistat yrityksesi selviytymisen jatkuvan muutoksen keskellä.
 • BI-, AI-, IoT-mahdollistaja
  • Olemme osa Fusion Ecosystemiä, joka koostuu yli 30 digitaaliseen kehittämiseen erikoistuneesta yrityksestä. Ekosysteemin taustalla on Reaktor. Meidän kauttamme saat oikotien yli 2500 digitaalisen asiantuntijan osaamiseen kansainvälisesti. GOODINin ytimessä on auttaa sinua valjastamaan BI-, AI- ja IoT-datasi luomaan liiketoimintaetua organisaatiollesi.

Data on arvokasta vain silloin, kun sitä käytetään.

Yritykselläsi on teknologiat käytössä ja keräät kaikenlaista dataa. Mutta käytätkö todella näitä tietoja? Tietävätkö organisaatiossasi työskentelevät ihmiset, miten ja miksi heidän pitäisi käyttää olemassa olevaa dataa? Muuttuuko data yrityksen liiketoiminnan kannalta hyödylliseksi?

Jos vastauksesi on ei tai jäit pohtimaan näitä kysymyksiä, on aika tehdä muutos. Voimme auttaa sinua saamaan enemmän irti yrityksestäsi ja luomaan tiedon hyödyntämisen kulttuurin, jossa ihmiset tuntevat voivansa käyttää dataa. Anna tekniikan ja datan olla se assetti, jota kaikki haluavat hyödyntää.

Tee tiedoista käyttökelpoisia.

Oletko kuullut käyttämättömän tiedon mustasta aukosta, joka löytyy melkeinpä jokaisesta organisaatiosta? Tämä on paikka, jonne kaikki kerätty data menee kuolemaan, kun kukaan ei voi tai osaa tehdä datalähtöisiä päätöksiä. Nämä tiedot eivät hyödytä yritystä, eivätkä helpota päivittäistä työtä ja pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamista. Oikeasti tämä on menetettyjen liiketoimintamahdollisuuksien hautausmaa.

Kuinka siis saada kaikki irti yrityksesi datasta? Miten kerätä tarvitsemasi tiedot ja tehdä datan hyödyntämisestä keskeinen osa liiketoimintaasi? Kuinka saada ihmiset mukaan yhtälöön? Kuinka näyttää, mitä data voi mahdollistaa heille ja koko organisaatiolle? Meillä on tähän ratkaisut.

Ota muutos käyttöön kanssamme.

Olemme täällä rakentamassa siltaa ihmisten ja datan, liiketoiminnan ja IT:n välille. Kartoittamalla teknologiamaisemaa ja ihmisten kykyjä tuomme selkeyttä dataekosysteemiinne ja varmistamme jo tehtyjen investointien ROI:n.

Asiantuntemuksemme on vakaasti liiketoiminta- ja palvelusuunnittelussa, tietoarkkitehtuurissa ja analytiikassa sekä business intelligencessä.

Meiltä saat apua luomaan liiketoimintaan liittyviä strategioita ja teknisiä E2E-ratkaisuja joiden tarkoituksena on saada data palvelemaan liiketoimintaasi paremmin. Toimintatapamme on ketterä ja tehokas.

Etabloidaan data- ja ihmislähtöinen ajattelu liiketoimintasi ytimeen. Yksinkertaisesti siksi, että silloin sillä on merkitystä.

Ota meihin yhteyttä

Puhutaan kumppanuudesta, jotta datasta rakennetaan liiketoimintahyödyke yrityksessäsi! Ota yhteyttä ja pyydä ensimmäinen ilmainen 45 minuutin konsultaatio.

Vai haluatko työskennellä GOODINilla? Olemme vahvasti yhdenvertaisuuden puolestapuhujia, joten tule mukaan rakentamaan mahtavaa yritystä! Jutellaan lisää.

Kira Sjöberg

Co-founder

kira@goodin.fi

+358 50 330 0755

Jarmo Rajala

Co-founder & CEO

jarmo@goodin.fi

+358 40 530 0384

Atte Ailio

Co-founder

atte@goodin.fi

+358 40 520 8196

  Send us a message

  *Mandatory field. We handle all your information responsibly. Please read our privacy statement.

  Thanks for contacting us

  We’ll get back to you as soon as possible. Let’s make data superb (not just great) again.

  Blogi